Etiketter, etikett – Köp billigt och smidigt online

Tänk dig att du har kokat världens antagligen godaste saft. Det är dags att börja hälla upp den på flaskor och dela ut till släkt och vänner. Dock tycker du att det är något som saknas för att ge saften den där sista professionella touchen. Just det – snygga etiketter!

Du sätter dig vid din dator och börjar skissa på en design till dina etiketter. Flera timmar senare ser det fortfarande ut som om det är din tvååriga dotter som har knåpat ihop något på dagis, och allt känns hopplöst.

Men ta det lugnt! Det finns hjälp att hämta. Öppna bara Internet och efter några minuter kan du lugnt luta dig tillbaka efter att från någon av alla de nätbutiker som finns ha klickat hem fräscha etiketter som garanterat kommer ge dina saftflaskor det professionella utseendet som de förtjänar.

Många nätbutiker som säljer etiketter erbjuder dig som kund att själv utforma och designa etiketten. Ofta sker detta direkt på hemsidan. Du kan antingen välja att använda redan färdiga grunddesigner som du kan anpassa efter egna önskemål, eller så kan du med hjälp av särskilda program och redskap enkelt knåpa ihop en helt egen design. Tänk på att du för att ge dina etiketter en trevlig lite mer personlig touch kan lägga till texten för hand efter att du fått etiketterna hemskickade.

Ett annat tips är att istället för att behöva vänta på att dina etiketter ska levereras kan man använda designverktygen för att skapa snygga etiketter som man kan spara och ladda ner som färdigformaterade PDF-filer. Dessa kan man sedan snabbt och smidigt skriva ut på vanligt papper med hjälp av sin skrivare.

Eftersom etiketterna då inte kommer färdiga med klister kan det bli lite jobbigare att fästa dem, men det finns alternativ. Till exempel kan man knyta fast etiketterna runt flaskhalsarna med ett vackert snöre. Man kan också helt enkelt fästa dem med vanligt lim.

För att ändå underlätta ännu mer kan man skriva ut dina egendesignade etiketter på A4-ark som är helt självhäftande. Dessa kan man också lätt få tag på i någon av de många nätbutiker som säljer kontorsmaterial. Har man detta hemma redan slipper man vänta på att ens färdiga etiketter ska levereras. Man kan då istället direkt skriva ut och klippa ut sina etiketter.

Med hjälp av Internet kan du helt enkelt skapa snygga och unika etiketter som ger dina saftflaskor det där lilla extra.

Comments are closed.